fbpx
Mosselen - Alfa Fish
Alfa Fish: altijd een goeie vangst! Alfa Fish is een vis- en mosselgroothandel die levert aan horeca, cateraars, retailers (incl. slagers, viswinkels en marktkramers), verenigingen en scholen. Vol trots kopen, verwerken en leveren wij razendsnel alle soorten vis, schaal- en schelpdieren. Want de zee is onze passie én ons talent. Voor de hoogste kwaliteit en de beste service, bent u hier aan het juiste adres.
vistafel, alfa fish, alfafish, vis, vishandel, groothandel, horeca, hotel, hotels, restaurant, visrestaurant, sushi, verse vis, schaaldieren, schelpdieren, mosselen, mosselsouper, mosselsoupers, gerookte, zalm, diepvriesvis, diepvries, kempen, roem der kempen, kopen, bestellen, kabeljauw, lotte, zeeduivel, paling
17089
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17089,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Mosselen, onze specialiteit!

Als onafhankelijke mosselspecialist staan wij voortdurend garant voor de beste kwaliteit Goudmerk- en Jumbo-mosselen. Wekelijks gaan wij naar Yerseke om de kwaliteit van de schelpjes te evalueren.  Ook in onze interne keuken testen wij de mosselen dagelijks op properheid, grootte, visgewicht én smaak.  Een tijdsintensief proces, maar van ontzettend groot belang voor ons.

 

Aan onze mosselzakken hangt ons eigen Alfa Fish-label, een kenmerk voor de beste kwaliteit die er op elk moment op de markt te verkrijgen is.  We zijn niet gebonden aan één bepaalde Zeeuwse mosselkweker, maar kiezen resoluut op basis van één criterium: kwaliteit.

 

De resultaten mogen gezien worden: klachten of retours op mosselen zijn bij ons zo goed als onbestaande.

 

Daarnaast kunnen wij een volledig assortiment aanbieden met mosselgroenten, mosselkruiden, mosselsaus …

Mosselanalyses

Onafhankelijkheid en transparantie gaan voor ons hand in hand.  Daarom publiceren we ook regelmatig de resultaten van onze mosselanalyses naar onze klanten toe.

 

Enkele publicaties van 2019 vindt u hier:

 

Mosselanalyse 27.06.2019

Mosselanalyse 09.07.2019

 – Mosselanalyse 17.07.2019

Mosselevaluatie 31.07.2019

 

Enkele publicaties van 2020 vindt u hier:

 

Eerste mosselupdate 04.07.2020

Staalnames na 1 Week 11.07.2020

Beperkte beschikbaarheid 14.07.2020

Ochtendstond heeft goud(merk) in de mond 23.07.2020

 – Alfa-mossel of Beta-Mossel? 30.07.2020

 

Twee van onze klanten, restaurant Het Lozenhof uit Rijkevorsel en restaurant Mosselino uit Schoten behaalden de eerste plaats in Gazet Van Antwerpen voor de beste mossel-friet van de regio’s resp. Kempen en Antwerpen.  De artikels vindt u hier (Lozenhof) en hier (Mosselino).

Ook voor grote mosselfeesten staan wij klaar om goede afspraken te maken! 

 

Contacteer ons. 

artikel Het Laatste Niews van Alfa Fish Visgroothandel

“Bodemmosselen zijn groter en lekkerder”

Lees hier het artikel uit Het Laatste Nieuws