Alfa Fish | Mosselen
Alfa Fish: altijd een goeie vangst! Alfa Fish is een vis- en mosselgroothandel die levert aan horeca, cateraars, retailers (incl. slagers, viswinkels en marktkramers), verenigingen en scholen. Vol trots kopen, verwerken en leveren wij razendsnel alle soorten vis, schaal- en schelpdieren. Want de zee is onze passie én ons talent. Voor de hoogste kwaliteit en de beste service, bent u hier aan het juiste adres.
vistafel, alfa fish, alfafish, vis, vishandel, groothandel, horeca, hotel, hotels, restaurant, visrestaurant, sushi, verse vis, schaaldieren, schelpdieren, mosselen, mosselsouper, mosselsoupers, gerookte, zalm, diepvriesvis, diepvries, kempen, roem der kempen, kopen, bestellen, kabeljauw, lotte, zeeduivel, paling
17089
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17089,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Mosselen, onze specialiteit!

Als onafhankelijke mosselspecialist staan wij voortdurend garant voor de beste kwaliteit Goudmerk- en Jumbo-mosselen. Wekelijks gaan wij naar Yerseke om de kwaliteit van de schelpjes te evalueren.  Ook in onze interne keuken testen wij de mosselen dagelijks op properheid, grootte, visgewicht én smaak.  Een tijdsintensief proces, maar van ontzettend groot belang voor ons.

 

Aan onze mosselzakken hangt ons eigen Alfa Fish-label, een kenmerk voor de beste kwaliteit die er op elk moment op de markt te verkrijgen is.  We zijn niet gebonden aan één bepaalde Zeeuwse mosselkweker, maar kiezen resoluut op basis van één criterium: kwaliteit.

 

De resultaten mogen gezien worden: klachten of retours op mosselen zijn bij ons zo goed als onbestaande.

 

Daarnaast kunnen wij een volledig assortiment aanbieden met mosselgroenten, mosselkruiden, mosselsaus …

Ook voor grote mosselfeesten staan wij klaar om goede afspraken te maken! 

 

Contacteer ons. 

“Bodemmosselen zijn groter en lekkerder”

Lees hier het artikel uit Het Laatste Nieuws