fbpx
Inkoop, Bewerkingen en Transport - Alfa Fish
Alfa Fish: altijd een goeie vangst! Alfa Fish is een vis- en mosselgroothandel die levert aan horeca, cateraars, retailers (incl. slagers, viswinkels en marktkramers), verenigingen en scholen. Vol trots kopen, verwerken en leveren wij razendsnel alle soorten vis, schaal- en schelpdieren. Want de zee is onze passie én ons talent. Voor de hoogste kwaliteit en de beste service, bent u hier aan het juiste adres.
vistafel, alfa fish, alfafish, vis, vishandel, groothandel, horeca, hotel, hotels, restaurant, visrestaurant, sushi, verse vis, schaaldieren, schelpdieren, mosselen, mosselsouper, mosselsoupers, gerookte, zalm, diepvriesvis, diepvries, kempen, roem der kempen, kopen, bestellen, kabeljauw, lotte, zeeduivel, paling
20078
page-template-default,page,page-id-20078,page-child,parent-pageid-16229,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Inkoop

Snelheid van handelen, daar draait het om in de dynamische wereld van de visserij. Als modern visbedrijf is Alfa Fish specialist in het vloeiend inkopen van alle denkbare soorten vis.

 

Rechtstreeks kopen op de veiling

 

We kennen onze weg op 17 (!) veilingen in België, Nederland, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Schotland, Frankrijk en Italië. Daarnaast onderhouden we contacten met wereldwijde partners. Met de juiste vakkennis navigeren we zo met één doel: de beste vis, spartelvers, op het juiste moment vinden. Dat is een stiel. Onze stiel.

veiling vis bij Alfa Fish Visgroothandel
kwaliteit vis bij Alfa Fish Visgroothandel

Kwaliteit

 

We kopen altijd ‘bruto’ vis, d.w.z. vis op zijn geheel.  Zo behouden we controle over de kwaliteit, en kunnen we last-minute op maat van de klant versnijden.

 

Elke partij vis die op de klok wordt verkocht krijgt een bepaalde kwaliteitsrating.  Deze score is vaak gecorreleerd met de duurtijd van de vis op de boot en de vangstmethode. Alfa Fish koopt enkel vis met de hoogste kwaliteitsrating.

 

Alle gewenste vissoorten

 

Welke vissoort u ook wenst, wij hebben het. Dankzij ons wereldwijde netwerk kunnen we alle gewenste vis, en natuurlijk ook schaal- en schelpdieren, zowel vers als diepvries, inkopen. We werken reeds jarenlang met vaste partners, geselecteerd op basis van kwaliteit, bij wie we vaak dagelijks inkopen (zoals bvb. Noorse zalmkwekers en Maledivische tonijnvissers).

Bewerkingen

Op vraag van onze klanten bewerken wij vis op maat:

– Fileren

– Ontvellen

– Ontgraten

– Ontschubben

– Portioneren

– Vacumeren

 

Onze productiemedewerkers hebben tientallen jaren ervaring met het bewerken van rondvissen en platvissen.

 

Onze fileerders spelen in de Champions League van hun vak: de kwaliteit van onze visfilets en -hazen onderscheidt ons binnen de sector.

Bewerking van vis bij Alfa Fish Visgroothandel
inkoop, bewerkingen en transport door Alfa Fish Visgroothandel

Transport

Zodra de vis verwerkt en verpakt is, wordt deze naar de klant gebracht.

 

Bij onze chauffeurs, die uw regio door en door kennen, is uw vis in goede handen.

 

Onze chauffeurs zorgen dat uw bestelling op tijd en geconditioneerd op de juiste temperatuur wordt geleverd.