fbpx
Wat onze klanten zeggen - Alfa Fish
Alfa Fish: altijd een goeie vangst! Alfa Fish is een vis- en mosselgroothandel die levert aan horeca, cateraars, retailers (incl. slagers, viswinkels en marktkramers), verenigingen en scholen. Vol trots kopen, verwerken en leveren wij razendsnel alle soorten vis, schaal- en schelpdieren. Want de zee is onze passie én ons talent. Voor de hoogste kwaliteit en de beste service, bent u hier aan het juiste adres.
vistafel, alfa fish, alfafish, vis, vishandel, groothandel, horeca, hotel, hotels, restaurant, visrestaurant, sushi, verse vis, schaaldieren, schelpdieren, mosselen, mosselsouper, mosselsoupers, gerookte, zalm, diepvriesvis, diepvries, kempen, roem der kempen, kopen, bestellen, kabeljauw, lotte, zeeduivel, paling
13383
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13383,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Al meer dan 100 jaar staat Alfa Fish garant

voor betrouwbaarheid en kwaliteit

Horeca, cateraars, retailers en verenigingen getuigen.

“De ene vis is de andere niet. Aangezien Alfa Fish topkwaliteit wil leveren is het selectieproces erg belangrijk. Alle zintuigen worden ingezet bij de keuring van het aanbod. Van zien en ruiken tot voelen en proeven, Alfa Fish pikt de beste producten er zo uit. Naast vis direct van de afslag wordt er ook ingekocht via vissers en kwekers van over de hele wereld. Met deze contacten heeft Alfa Fish strikte afspraken en vanwege de langdurige leveranciersrelaties weet men precies wat ‘Alfa-kwaliteit’ betekent.”

 

Ter illustratie een anekdote van een klant. Een klant van ons werd gebeld door een andere visgroothandel. Tijdens het gesprek kwam aan de orde waar men momenteel klant was. De klant vermeldde dat ze zaken doen met Alfa Fish. Waarop de contactpersoon bij de groothandel ietwat verlegen vervolgde: “Prima, dan hoeven we niet meer verder te praten”.

 

Dit is zomaar een voorbeeld, maar het illustreert dat u voor topkwaliteit bij Alfa Fish moet zijn!

 

Hieronder vindt u nog meer concrete getuigenissen van enkele klanten.

Restaurants

Aziatische horeca

Cateraars en feestzalen

Retail

Verenigingen en scholen